Rohkema info nägemiseks:

KAVILDA VABATAHTLIKE PRITSIMEESTE SELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 203; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KAVILDA VABATAHTLIKE PRITSIMEESTE kohta arvamuslugu!"

KAVILDA VABATAHTLIKE PRITSIMEESTE SELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 203 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Kavilda Vabatahtlike Pritsimeeste Selts on asutatud 27.november 2008.a.Seltsi eesmärgiks on vana päästetehnika alalhoid,tuletõrjealase spordi propageerimine,ohutuse propageerimine ja ohutu käitumise kujundamine,koolituste läbiviimine,vajadusel ja võimalusel kutseliste päästjate abistamine päästetöödel,kultuuri-,spordi-,vabaaja-ja muude ürituste korraldamine ja neil osalemine.

Seltsil on hetkeseisuga 12 liiget.Seltsi tööd korraldab viieliikmeline juhatus.

Seltsil on Puhja vallavalitsuselt tasuta varakasutuslepingu alusel saadud tuletõrjeauto Land Rover-109,tuletõrjeauto Volvo F8538-T.

Tuletõrjeauto UAZ 3151201 on seltsi omandis.

2009.a.Kavilda VPS-s palgaraha makstud ei ole.

2009.a. seltsi tegevused:

Jaanuaris laste liuväli Puhja staadionil.Kevadel toimus vallavalitsuse palvel Puhja seltsimaja pargi puhastamine linnupesadest,alustasime noorteringi tegevusega Pujhja Gümnaasiumi juures,osalesime noortega tuletõrjealasel võistlusel Pärnus.Suvel toimus kaks küladepäeva ja üks üleriigiline maapäev,kus oli väljas ka Kavilda VPS-i näitus vanast tuletõrjevarustusest ja kus viisime läbi ka võistlused.Sügisel jätkus tegevus

Puhja päästeala noorteringiga.

2010.a. seltsi tegevused:

Talvel kastsime laste liuvälju Annikorus,Rämsis ja Ulilas.Turvasime autode jäärajavõistlusi Puhjas,aprillis valmistasime talgupäevaks ette Rämsi bussijaama.1.juunil toimub maakondlik ohutuspäev,kus osaleb ka Kavilda VPS oma väljapanekuga.Suvel osaleme kolmel külapäeval,Ruumide kättesaamise korral tahame alustada saunateenuse pakkumist Annikoru küla elanikele ja teha algust autode remondiga.Osaleme Vabatahtlike

Pritsimeeste Foorumil.Sügisel jätkab Puhja noortering uute noortega.

KAVILDA VABATAHTLIKE PRITSIMEESTE SELTS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.